Heureka.sk - nákupný radca
Vyber produkt > Porovnaj ceny > Nakupuj výhodne

Twister

Pridať recenziu

Hasbro - 2+ - 6+

Twister je velmi zábavná společenská hra, při které zapojujete celé své tělo. Vaším úkolem je na základě losu umisťovat své končetiny na patřičnou část hracího plátna a přitom... viac »

Kde kúpiť

Všetky recenzie Twister

Lilo

Lilo

Pridané: 2. júla 2011

• Hra je vhodná na cestovanie
  • Zábavne polohy
  • Nás detí táto hra veľmi baví :)
  • Farby sa mi po roku zošúchali
  • Stále musí byť jeden navyše aby točil

Všetkých táto hra veľmi baví a stále nás tak prebudí a rozhýbe :) Vhodné ako ranná rozcvička :)

herobrush

herobrush

Pridané: 16. januára 2011

• skvelá zábava na celé hodiny
  • veľmi účinná hra na zasiahnutie proti hyperaktívnim deťom, ktoré dokážu byť hrozne otravné
  • cena - plagát za 17 euro ? to si radšej v papiernictve kúpim trocha výkresu a zafarbím si ho sám :D

Twister je klasika v spoločenskom hraní. Skvele sa zabavíte, lenže musí vás hrať aspoň 2 - 3 osoby. Skvelá zábava na voľné večery alebo len tak zo srandy s kamarátmi. V lete sa vyšantíte vonku, cez zimu si hru zamilujete vnútri, každopádne, hru si obľúbite za každých podmienok. Naozaj budete žasnúť čo dokáže ,,obyčajný,, plágat s farebnými krúžkami.
Avšak aby ste mali za plagát zaplatiť 17 euro to si radšej väčšine sama vyrobí niečo podobné z papierníctva...:)
Ale tak či tak, zábavu máte 100 % zaručenú a verte, nebudete chcieť prestať.
Hra dokáže zaujať aj nadmieru hyperaktívne deti a to je pre vyčerpaných rodičov to správne :D. Odporúčam !

• Nie (4)
Romana

Romana

Pridané: 31. decembra 2010

Tak s tou hrou sa dokáže každý pobaviť. Mám skúsenosť že to hrala už aj moja 3 ročná sestra. Takže k tomu fakt nie čo dodať. Len aby ste poznali farby :D aj e to v pohode. Najlepšie sa hrá cez leto na vonku ale kto má veľký byt dá sa aj vnútri.

• Nie (2)
Anonym

Anonym

Pridané: 11. novembra 2010

(Upravené 11. novembra 2010)

• vynikajuca hra, uzijete si vela zabavy, urcite odporucam :o)

mam rada taketo hry, zabavime sa cela rodina, az na toho kto toci ale pokial je skodoradostny ako nas ocko,tak sa bavia vsetci :o)

• Áno (2)
andreaz

andreaz

Pridané: 1. apríla 2010

• Skvelá zábava.
  • Kúpila som si ju, lebo často ak niekam cestujeme alebo ideme skupina, na chatu a podobne, vždy hrame spoločenske hry so sebou.
  • Pri tejto hre sa vzdy neskutocne zabavime.

Hru urcite odporucam.
Skusenosti mam urcite len dobre, preto odporucam.
Hru mam uz velmi dlho a nemenila by som.
Velmi dobra zabava pre minimálne 2-3 osoby.
Hlavne na chaty a rozne stretnutia skvela zábava.

• Áno (3)
ih

ih

Pridané: 8. marca 2010

táto hra je veľká zábave, len škoda že vždy musí byť niekto navyše, čo točí tou šípkou aby sa vedelo ako a na akú farbu treba ísť

• Áno (2)
  • Nie (2)
ajwnka

ajwnka

Pridané: 24. novembra 2009

• obľubená hra nie len pre deti ale aj dospelých
  • vzniknú zaujimavé polohy, pri ktorých sa zasmejete a zároveň si precvičíte svoje telo

Túto hru by som odporučila hlavne na chaty.....
Uprednostnite takéto hry pred televíziou a urobíte niečo aj pre seba. Táto hra je vlastne plátnová takže nemáte na nej čo pokaziť a časom sa Vám tak nezničí.

• Áno (12)

Zobrazujem 1 - 7 zo 7 recenzií